musthaves

Ik vind het heerlijk om te investeren in mezelf met een yoga les of meditaties. Ook geef ik inmiddels zelf mindfulness sessies individueel of in groepsverband.  In de loop van de jaren heb ik verschillende yoga matjes en andere accessoires  uitgeprobeerd. Op deze pagina deel ik mijn musthaves met jou. Dan hoef jij niet langer opzoek naar de meest fijne spullen, want die heb ik al voor je geselecteerd!

Klik op het product en je wordt doorgelinkt naar de webshop waar je jouw musthave kan kopen.

Met deze super leuke earplugs kun je op een simpele manier de prikkels in je omgeving reduceren.

Met de Loop earplugs kun je alle geluiden gewoon horen, maar je zult merken dat je geen last meer hebt van de hoge, scherpe tonen.

Deze prachtige yogamat kun je gebruiken tijdens je yoga en mindfulness lessen. Ook kun je haar thuis uitrollen voor je mindfulness en meditatie sessies. 

Deze yoga mat is heerlijk tijdens yin yoga en meditaties. De mat is lekker warm en zacht. Voor een heerlijk cosy moment met een theetje en kaarsjes aan. 

Dit super fijne meditatie kussen is gemaakt van organische materialen en zit super! Je gebruikt het kussen om comfortabel te zitten in kleermakerszit of als ondersteuning voor je rug tijdens de meditatie.

Dit fijne oogmasker is heerlijk om te gebruiken tijdens je meditaties. Je kunt het masker verwarmen in de magnetron. Er zit lavendel in het masker waardoor het heerlijk ruikt. Ook werkt de geur van lavendel ontspannend.

"Wat ruikt het altijd lekker in jouw praktijk!" Dat hoor ik dagelijks. Ik gebruik de Chi DAVOS kuurolie. De olie bevat grove dennenolie, eucalyptus en munt. Behalve dat de olie lekker ruikt, is het ook goed voor de luchtwegen. En versterkt het de weerstand.

Lavendel olie ruikt niet alleen heel lekker, de olie werkt rustgevend. Je kunt voor het slapen gaan een druppeltje onder je voet of op je pols doen. Je zult merken dat je heerlijk rustig wordt en fijn in slaap valt.

Ook is de olie fijn om te gebruiken bij de massage van je kindje.

Je kunt de lavendel olie in de diffuser doen om een heerlijke geur te verspreiden in je huis. 

Deze diffuser is een lust voor het oog. Hij verspreid door middel van waterdamp de geur van de etherische olie die je erin druppelt. 

Voor ieder mood een geur!