musthaves

Ik vind het heerlijk om te investeren in mezelf met een yoga les of meditaties. Ook geef ik inmiddels zelf mindfulness sessies individueel of in groepsverband.  In de loop van de jaren heb ik verschillende yoga matjes en andere accessoires  uitgeprobeerd. Op deze pagina deel ik mijn musthaves met jou. Dan hoef jij niet langer opzoek naar de meest fijne spullen, want die heb ik al voor je geselecteerd!

Met deze super leuke earplugs kun je op een simpele manier de prikkels in je omgeving reduceren.

Met de Loop earplugs kun je alle geluiden gewoon horen, maar je zult merken dat je geen last meer hebt van de hoge, scherpe tonen.

Deze prachtige yogamat kun je gebruiken tijdens je yoga en mindfulness lessen. Ook kun je haar thuis uitrollen voor je mindfulness en meditatie sessies. 

Deze yoga mat is heerlijk tijdens yin yoga en meditaties. De mat is lekker warm en zacht. Voor een heerlijk cosy moment met een theetje en kaarsjes aan. 

Dit super fijne meditatie kussen is gemaakt van organische materialen en zit super! Je gebruikt het kussen om comfortabel te zitten in kleermakerszit of als ondersteuning voor je rug tijdens de meditatie.